25 en 26 juli 2022 puinbreker bij Bad Zandvoort

Puin ruimen bij Watertorenplein

Vink Bouw zet aanstaande maandag en dinsdag een puinbreker in op de locatie van Bad Zandvoort. Het puin wordt ter plekke vermalen, want minder afval zorgt voor minder ritjes naar de afvalverwerking. Dus minder transportoverlast.

0p dit moment werkt Vink Bouw hard aan de nieuwbouw van Bad Zandvoort bij het Watertorenplein. Zo is bijvoorbeeld de oude keerwand gesloopt. Het puin hiervan moet verwerkt worden. Dat gebeurt ergens anders.

Om de overlast van vele transporten hiervan te voorkomen, maakt Vink Bouw het puin kleiner met hulp van een puinbreker. De puinbreker begint maandag 25 juli 2022 om 9:00 uur en zal uiterlijk tot en met dinsdag 26 juli bezig zijn.

De puinbreker komt op het midden van het terrein te staan. Hiermee is de afstand tot aan de omliggende bebouwing zo groot. Ook besproeit de uitvoerder het puin tijdens het breken zodat het niet gaat verstoffen.

Omwonenden kunnen (geluids-)hinder ervaren. De uitvoerder probeert dit zoveel mogelijk te beperken.

Vragen over de werkzaamheden

Hebt u vragen, of wilt u meer informatie of een melding doen, neem dan contact op met Vink Bouw. Dit kan via het telefoonnummer 0172-520260 of per mail: lk@vinkbouw.nl.

Artist impression
Zo ziet het er straks uit.

U kunt zich ook melden aan het hek bij de uitvoerder. Het is niet toegestaan om het bouwterrein te betreden.