Doorlaatbewijzen Formule 1 verstuurd

Still uit YouTube-filmpje doorlaatbewijs Zandvoort

In het eerste weekend van september 2022 komt de Formule 1 weer naar Zandvoort. Ook dit jaar zullen de toegangswegen naar ons dorp afgesloten worden voor auto’s, motoren en ander gemotoriseerd verkeer. En ook dit jaar ontvangt u als inwoner of ondernemer die hiervoor in aanmerking komt wederom het ‘doorlaatbewijs’ om met uw motorvoertuig door de afzettingen te kunnen.

De doorlaatbewijzen worden vanaf deze week verzonden. Als inwoner of ondernemer in Zandvoort ontvangt u het automatisch als uw kenteken bij ons bekend is. Dit is het geval als u een geldige parkeervergunning op kenteken heeft. Of als uw kenteken in Zandvoort geregistreerd staat (de ‘RDW-registratie’).

Doorlaatbewijzen

Uiterlijk 30 juli in de bus

Nog niet gehad? Niets aan de hand, de doorlaatbewijzen worden gedurende deze maand verspreid en zullen uiterlijk 30 juli 2022 bezorgd worden als uw kenteken bij ons bekend is. Wilt u zeker weten of dit voor u het geval is? Dan kunt u kijken op www.doorlaatbewijs.nl/kentekencheck. Na invoer van uw kenteken ontvangt u bericht of u het doorlaatbewijs automatisch krijgt of dat u deze zelf moet aanvragen.

Krijgt u het doorlaatbewijs niet automatisch? Dan kan deze aangevraagd worden via www.doorlaatbewijs.nl. Dit kan tot uiterlijk 15 augustus 2022. Voor meer informatie en veel gestelde vragen en antwoorden over het doorlaatbewijs, zoals wie hiervoor in aanmerking komt, kunt u terecht op www.f1vraag.nl