Evenementen aanmelden vóór 22 oktober 2022

Evenement op het Raadhuisplein. Foto door Yves Berendse
Evenement op het Raadhuisplein. Foto door Yves Berendse

Organiseert u in 2023 een evenement in Zandvoort? Meld dit dan vóór vrijdag 22 oktober 2022 aan voor de Regionale Evenementenkalender.

Dit moet u doen zodat bekend is welke evenementen er volgend jaar allemaal in de regio Kennemerland worden georganiseerd. Op die manier kan er worden ingespeeld op piekperiodes en kunnen we overlap van evenementen op dezelfde datum voorkomen. Hierdoor is de kans dat uw evenement door kan gaan groter.  

Het melden voor 22 oktober geldt zowel voor grootschalige evenementen als kleinschalige activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest bij een strandpaviljoen, een sportactiviteit of een particuliere markt. 

Het melden moet zo vroeg zodat de Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) tijdig inzicht heeft in het aantal evenementen in onze regio. Zij moeten namelijk de capaciteit van politie, brandweer en GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) organiseren.

Meer weten?

Meer informatie over het organiseren van evenementen in Zandvoort vindt u op www.zandvoort.nl/evenementen

Wilt u uw evenement aanmelden of heeft u vragen over de Regionale Evenementenkalender, neem dan contact op met de gemeente via evenementencommissie@zandvoort.nl