In het najaar nieuwe lijngoten Kerkstraat en Kerkplein

Lijngoot in de straat

We hebben aannemer De Bie Infra en Spaarnelanden gevraagd in het najaar opnieuw werkzaamheden aan de lijngoten Kerkstraat en Kerkplein uit te voeren.

Tussen 17 februari en 14 april 2023 zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de lijngoten van het Kerkplein en Kerkstraat. Helaas niet met het gewenste resultaat. Zo zijn er problemen met het straatwerk en is er cementsluier zichtbaar.

Niet in het zomerseizoen

Daarom is besloten om vanaf oktober herstelwerkzaamheden te verrichten. Eerder is niet mogelijk vanwege de overlast die de werkzaamheden zouden veroorzaken op deze drukke locatie in het zomerseizoen. Eventuele noodwerkzaamheden om de straten veilig en bereikbaar te houden zullen wel worden uitgevoerd als dat nodig is. Omwonenden hebben een brief over de werkzaamheden ontvangen.

In oktober wordt ook een deel van het riool vervangen en verouderde straatdelen vernieuwd. Dit is om de overlast zo veel mogelijk te bundelen en beperken.

Voor vragen

Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met  De Bie Infra. U kunt bellen met 023 – 538 80 88 of contact opnemen op de website www.debiebuitenwerk.nl of mailen met info@debieinfra.nl.