Hoe beleeft u Zandvoort als toeristische bestemming?

Bezoekers op het strand

Zandvoort trekt jaarlijks veel bezoekers. Toeristen die gebruikmaken van de verschillende opties om te overnachten en ook dagjesmensen. De kust, de beleving van de omliggende natuur, de diverse evenementen (met sinds twee jaar ook weer de Formule 1) en andere recreatieve mogelijkheden maken van Zandvoort een populaire bestemming en een aantrekkelijke gemeente om in te wonen en te werken.

We zijn benieuwd naar uw mening als inwoner. Daarom is een vragenlijst gemaakt waarin wordt gevraagd naar uw ervaring met bijvoorbeeld bereikbaarheid, verschillende faciliteiten voor bezoekers en de leefbaarheid in ons dorp. Hoe ziet u de toekomst van Zandvoort voor u? De mening van onze inwoners is van groot belang om mee te nemen in de ontwikkeling van het nieuwe toeristisch beleid.

Onderzoek

U kunt tot 7 maart 2023 meedoen aan het onderzoek door deze digitale vragenlijst in te vullen: zandvoort.nl/onderzoektoerisme

Vult u de vragenlijst liever op papier in? Er liggen papieren exemplaren klaar op het gemeentehuis, in de bibliotheek en in Pluspunt. Deze kunt u daar ook weer inleveren.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De resultaten van het onderzoek worden aan u teruggekoppeld als u aan het einde van de vragenlijst uw mailadres achterlaat. Onder de deelnemers worden drie VVV-bonnen ter waarde van 25 euro verloot.