Nieuwsoverzicht

 • Wethouder Verheij opent 14 juni 2019 symbolisch tijdelijke maatregelen boulevard

  12 juni 2019

  Speelse zitelementen, groen, kunst en houten kiosken zorgen deze zomer voor levendigheid op de boulevard. Deze maatregelen zijn in de aanloop naar de nieuwe inrichting van de boulevard. Ze zorgen voor een prettiger verblijf en een betere herkenbaarheid van de route naar het strand. Wethouder Toerisme, Economie en Cultuur Ellen Verheij opent op 14 juni symbolisch de tijdelijke maatregelen.

 • Start sloop voormalige Boomerang

  12 juni 2019

  Maandag 17 juni 2019 start de sloop van een van de passagepanden, de voormalige Boomerang aan de Burgemeester Engelbertsstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Bottelier slooptechniek bv. De sloop duurt tot uiterlijk 3 juli. De kelder onder het pand wordt ook verwijderd. De vrijgekomen ruimte wordt afgewerkt met schelpen, net als in de omgeving.

 • Griffier gezocht

  11 juni 2019

  Wil jij iets betekenen voor de maatschappij en meewerken aan een sterk en stabiel bestuur van Zandvoort? Kom dan werken voor de gemeenteraad. Zet jouw talent in om de ambities van de gemeenteraad waar te maken. Kortom, wordt griffier!

 • Merendeel Zandvoortse horeca schenkt geen alcohol aan minderjarigen

  29 mei 2019

  Dit blijkt uit onderzoek door een “mysterie shopper”. Er werd gekeken of het verbod op alcoholverstrekking aan minderjarigen wordt nageleefd.

 • Initiatieven en ideeën voor side-events Formule 1

  28 mei 2019

  Heeft u een idee voor een side-event, een activiteit of een ander initiatief voorbereidend op of tijdens de Formule 1? Fijn dat u mee wilt denken! Samen proberen wij een fantastisch evenement neer te zetten.

 • Wilt u uw straat of buurt mooier, groener en gezelliger maken?

  22 mei 2019

  Bewoners van de Flemingstraat hebben met hulp van Spaarnelanden, budget van de gemeente en groene vingers van de bewoners de directe omgeving van hun flat verfraaid.

 • Jumbo racedagen goed verlopen

  21 mei 2019

  De Jumbo racedagen trokken afgelopen dagen duizenden extra bezoekers naar Zandvoort. Alle betrokken partijen kijken terug op een geslaagd evenement.

 • Tijdelijke maatregelen vooruitlopend op de herinrichting boulevard

  15 mei 2019

  Speelse zitelementen, groen, kunst en houten kiosken zorgen deze zomer voor levendigheid op de boulevard. In aanloop naar de nieuwe inrichting van de boulevard komen er in de loop van mei van dit jaar een aantal tijdelijke maatregelen voor een prettiger verblijf op de boulevard en een betere herkenbaarheid van de route naar het strand.

 • Formule 1 race terug in Zandvoort

  14 mei 2019

  In 2020 wordt er op het Circuit van Zandvoort de Dutch Grand Prix gereden. Daarmee is de Formule 1 na 35 jaar terug in Zandvoort.

 • Onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen

  6 mei 2019

  Komende week worden alle kentekens gescand van geparkeerde voertuigen in bepaalde gebieden van Zandvoort. De tellingen zijn onderdeel van een verkeersonderzoek naar de knelpunten in het gebied. Ook de herkomst van de voertuigen wordt geregistreerd. Dit gebeurt aan de hand van kentekens.