Nieuwsoverzicht

 • College heeft opzet voor onderzoek naar gift OPZ klaar voor bespreking

  10 oktober 2018

  Het college heeft de contouren bepaald van het onderzoek naar de feiten en omstandigheden achter de schenking van 4.500 euro aan Ouderenpartij Zandvoort (OPZ). Met het onderzoek geeft het college uitvoering aan de motie ‘Schijn van belangenverstrengeling’ van de gemeenteraad.

 • Transformatie Zandvoorts bedrijventerrein genomineerd voor stimuleringsprijs

  8 oktober 2018

  De herontwikkeling van het bedrijventerrein Nieuw Noord in Zandvoort is genomineerd voor een belangrijke stimuleringsprijs: de Plabeka transformatiebokaal.

 • Met de hond naar het strand

  4 oktober 2018

  Vanaf 1 oktober tot 15 april zijn honden weer de hele dag welkom op het strand van Zandvoort. De eigenaar van de hond is uiteraard verplicht om eventuele uitwerpselen van de hond direct op te ruimen.

 • Zandvoort neemt Blauwe Loper in gebruik

  16 augustus 2018

  Yorick van der Vlugt is de eerste die donderdag 16 augustus officieel de Blauwe Loper in gebruik heeft genomen. De Blauwe Loper is een mat waarover mensen in een rolstoel over het strand naar de zee kunnen rollen.

 • Subsidie van Provincie Noord-Holland voor duurzame initiatieven

  7 augustus 2018

  De Provincie Noord-Holland stimuleert activiteiten van inwoners die leiden tot concrete investeringen in duurzaamheidsinitiatieven. Het gaat om initiatieven om duurzame energie op te wekken, opslag van duurzame energie of energiebesparing bij woningen. De komende drie jaar stelt de provincie 1 miljoen euro beschikbaar.

 • Herstel muren Van Fenemaplein

  25 juli 2018

  Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden aan het vernieuwde Van Fenemaplein is gebleken dat de muren rondom het plein niet voldoen aan de kwaliteitseisen van de gemeente. De planning was om in het najaar van 2018 de muren te herstellen.

 • Heeft u kosten gemaakt door ziekte of handicap?

  14 mei 2018

  Misschien krijgt u geld terug van de gemeente. Vraag nu de Tegemoetkoming bij ziekte en handicap 2017 aan.