Nieuwsoverzicht

 • Schetsontwerp herinrichting boulevard Paulus Loot en De Favauge: een aantrekkelijke boulevard in zomer én winter

  26 april 2019

  De gemeente Zandvoort wil de boulevard herinrichten om de ruimtelijke kwaliteit voor Zandvoort te verbeteren en haar positie als badplaats te versterken.

 • Samenwerken aan een omgevingsplan strand

  26 april 2019

  Het college van de gemeente Zandvoort heeft de ambities, doelstellingen en uitgangspunten geformuleerd voor het omgevingsplan strand.

 • Nieuw paspoort nodig? Vraag het op tijd aan!

  17 april 2019

  Gaat u dit jaar op vakantie en heeft u een nieuw paspoort nodig? Vraag dit dan op tijd aan!

 • Meldingsplicht toeristische verhuur

  27 maart 2019

  Heeft u een ‘Bed en Breakfast’ of verhuurt u uw huis aan toeristen? Vanaf 1 april 2019 geldt een meldingsplicht en houdt de gemeente strenger toezicht op de geldende wetgeving.

 • Gemeenteraad Zandvoort staat als één man achter de Formule 1

  27 maart 2019

  Een Formule 1 evenement biedt enorme sportieve en economische kansen voor Zandvoort en de regio. Een Dutch Grand Prix in Zandvoort staat garant voor wereldwijde mediaexposure.

 • Een nieuwe burgemeester voor Zandvoort

  24 maart 2019

  De huidige burgemeester, Niek Meijer, heeft aangegeven in september van dit jaar te stoppen. Eind januari heeft de commissaris van de Koning aangegeven dat de procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester kan starten. Op 26 februari 2019 stelde de gemeenteraad van Zandvoort de profielschets van de nieuwe burgemeester vast.

 • Zandvoort gaat vol gas voor de Formule 1

  21 maart 2019

  Nederland staat aan de vooravond van de terugkeer van de Dutch Grand Prix Formule 1 op circuit Zandvoort. Een Formule 1 evenement biedt enorme sportieve en economische kansen voor Zandvoort en de regio.

 • Informatiebijeenkomst conceptvisie ‘Zandvoort, waar de Metropool de kust kust’ op 3 april

  19 maart 2019

  Zandvoort is met jaarlijks vijf miljoen bezoekers en één miljoen overnachtingen de belangrijkste badplaats van de metropoolregio Amsterdam. Om deze positie te behouden en te versterken, heeft het kwaliteitsteam in opdracht van de gemeente een conceptvisie opgesteld.

 • Gemeente voert meldplicht in voor particuliere verhuur

  7 maart 2019

  Heeft u een ‘Bed en Breakfast’ of verhuurt u uw huis aan toeristen als u zelf op vakantie bent? Vanaf 1 april 2019 is er een meldingsplicht en houdt de gemeente strenger toezicht op de geldende wetgeving.

 • Zandvoort waar de Metropool de kust kust

  6 maart 2019

  Zandvoort is met jaarlijks 5 miljoen bezoekers en 1 miljoen overnachtingen de belangrijkste badplaats van de metropoolregio Amsterdam. Om deze positie te behouden en te versterken, heeft het kwaliteitsteam in opdracht van de gemeente een conceptvisie opgesteld met heldere richtlijnen waaraan de diverse plannen in de kuststrook moeten voldoen.