Nieuwsoverzicht

 • Communicatieonderzoek

  13 februari 2019

  Tweeduizend inwoners van Zandvoort hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het communicatieonderzoek. Omdat er steeds meer mogelijkheden zijn om in contact te staan met inwoners, onderzoekt de gemeente haar manier van communiceren met de bewoners van Zandvoort en Bentveld. Wat doen we goed? En wat kan beter?

 • Kabinet bereid om medewerking te verlenen aan Grand Prix Nederland

  5 februari 2019

  Minister Bruno Bruins laat weten dat het kabinet zijn medewerking wil verlenen aan een Grand Prix op Circuit Zandvoort. Daarnaast heeft hij ook gezegd geen financiële steun te geven. Het kabinet is van mening dat het bedrijfsleven hiervoor moet worden aangesproken.

 • Wethouder Berendsen plaatst 1e zelf persende afvalbak op Kerkplein

  4 februari 2019

  De gemeente Zandvoort gaat 60 afvalbakken vervangen door zelf persende afvalbakken. Mede op basis van positieve ervaringen met deze afvalbakken op het Stationsplein. In de nieuwe elektronische afvalbak past 3 keer meer afval dan in een gewone afvalbak met dezelfde inhoud.

 • Feestelijke afsluiting eerste burgerinitiatief

  1 februari 2019

  Het eerste officiële burgerinitiatief "Hekken tegen Herten" is ingewilligd. Een bijzonder moment dat burgemeester Niek Meijer graag wilde vieren met de initiatiefnemers en Waternet. Dat deed hij op donderdag 31 januari bij het hek zelf.

 • Inloopbijeenkomst concept schetsontwerp boulevard Zandvoort 13 februari

  31 januari 2019

  Woensdag 13 februari a.s. is er een vervolgbijeenkomst over de geplande herinrichting van de boulevard. Tijdens deze bijeenkomst presenteert de gemeente het concept schetsontwerp van de boulevard Paulus Loot en De Favauge. Graag gaan we deze avond op basis van het schetsontwerp met u in gesprek en horen wij wat u vindt van het ontwerp.

 • Winnende lotnummers kerstbomenactie bekend

  23 januari 2019

  De winnende lotnummers van de kerstbomenactie zijn: Geel: 29, 116, 181 Oranje: 306, 312, 937, 988 Roze: 441, 465, 485, 515, 622, 663, 727, 755, 759, 942, 970, 987

 • Vernieuwde website voor gemeentebelastingen

  21 januari 2019

  De website gbkz.nl is vernieuwd. De nieuwe website is toegankelijker, veiliger en klantvriendelijker. Daarnaast ziet de site er een stuk moderner en rustiger uit. Bij Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ) kunnen inwoners van de gemeenten Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort terecht voor hun belastingzaken.

 • Bodemonderzoek Gasthuisplein

  17 januari 2019

  Op 21, 22 januari met een mogelijke uitloop naar 23 januari a.s. gaat het bedrijf Sialtech in opdracht van de gemeente een bodemonderzoek van diep grondwater doen op het Gasthuisplein in Zandvoort.

 • Burgemeester Niek Meijer niet beschikbaar voor herbenoeming

  16 januari 2019

  Burgemeester Niek Meijer is in september 2019 niet beschikbaar voor een herbenoeming als burgemeester van Zandvoort. Hij vindt dat het na 12 jaar, voldoende is geweest. “Het is tijd voor een nieuwe burgemeester die het roer van mij overneemt; een burgemeester die met frisse energie met de uitdagingen die op ons af komen aan de slag gaat en zijn of haar tanden wil zetten in de bijzondere bestuurscultuur van Zandvoort”, aldus de burgemeester. De komende driekwart jaar is hij nog gewoon burgemeester. Lees zijn brief.

 • Meedenken nieuwe speelvoorziening tussen Lijsterstraat en Brederodestraat

  11 januari 2019

  Woensdag 23 januari 2019 is er een inloopbijeenkomst voor omwonenden om mee te denken over een kleine speelvoorziening tussen de Lijsterstraat en Brederodestraat. Een aantal bewoners van de Lijsterstraat heeft een initiatief bij de gemeente Zandvoort ingediend.