Nieuwsoverzicht

 • Nieuwbouw post Zuid Reddingsbrigade

  21 december 2018

  Gemeente Zandvoort is al enige tijd in gesprek met de Zandvoortse reddingsbrigade over post Zuid aan de Boulevard Paulus Loot. De post is meer dan 50 jaar oud en de bouwkundige staat is slecht. Door het gebrek aan ruimte is de post noodgedwongen uitgebreid met zeecontainers. Het gebouw vertoont vele gebreken en mankementen en dient daarom vervangen te worden voor nieuwbouw.

 • Aangepast voorstel college over toeristische verhuur woningen in commissie 15 januari

  21 december 2018

  Het Zandvoorts college heeft tijdens de raadsvergadering van november dit jaar het voorstel om de verhuurmogelijkheid van de eigen woning aan toeristen teruggenomen om het aan te passen. Het aangepaste voorstel wordt in de commissie van 15 januari 2019 besproken en in de gemeenteraad van 29 januari neemt de raad een besluit.

 • Raadsvergadering vrijdag 28 december 14.00 uur

  20 december 2018

  Op vrijdag 28 december vanaf 14.00 uur wordt de raadsvergadering van 18 december voortgezet. Tijdens de raadsvergadering van 18 december was er onvoldoende tijd voor een volledige behandeling van de najaarsnota.

 • Inleveren kerstbomen en kerstboomverbranding 9 januari

  20 december 2018

  De traditionele kerstboomverbranding is dit jaar op woensdag 9 januari om 19.30 uur op het strand ter hoogte van het Schuitengat. Kerstbomen kunnen 9 januari ingeleverd worden tussen 13.00 en 16.00 uur bij de remise aan de Kamerlingh Onnesstraat 20 of bij het Schuitengat.

 • Nieuwjaarsreceptie

  17 december 2018

  U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari van 19.30 tot 21.30 uur op het Circuit Zandvoort.

 • Integrale controle in Riec-verband in Zandvoort

  16 december 2018

  Afgelopen vrijdagavond 14 december vond een integrale controle plaats bij een bedrijf in de Haltestraat in Zandvoort. Bij de controle werkten gemeente Zandvoort (sociale recherche en woonfraudeteam), politie, Omgevingsdienst IJmond en Belastingdienst samen.

 • Burgemeester legt gebiedsverbod op voor bewoner beschoten woning

  14 december 2018

  Burgemeester Meijer heeft met onmiddellijke ingang een gebiedsverbod opgelegd aan een van de bewoners van de woning aan de Dr. C.A. Gerkestraat die eind november is beschoten. Begin deze week is voor deze woning een handgranaat aangetroffen door de politie.

 • Winnaars jeugddebat 2018: Puck Wessels en Ella Kuin van De School

  13 december 2018

  Puck Wessels en Ella Kuin van De School zijn vandaag de winnaars geworden van het Zandvoortse jeugddebat 2018. De 6 basisscholen streden om de 1e plaats. Iedere school had zijn beste 2 debaters gekozen om in de raadzaal van het gemeentehuis de mening van de groep over 3 voorgestelde onderwerpen in te brengen. Met een ruime meerderheid is door de jeugdraad gekozen voor goedkopere zwemkaartjes voor de jeugd. Dit onderwerp was ingebracht door De Duinroos.

 • Wegomleiding deel Kamerlingh Onnesstraat van 10 tot en met 14 december

  6 december 2018

  In de afgelopen periode hebben ontwikkelaar Pact3D, de ondernemersvereniging VBZ en de gemeente Zandvoort samen het plan Gebiedsontwikkeling Santfort ontworpen voor het voormalig AWZI-terrein. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 december vinden er werkzaamheden voor dit project plaats in de Kamerlingh Onnesstraat.

 • Nieuwe huisregels Zandvoortse horeca voor (nog) betere veiligheid

  27 november 2018

  Nieuwe huisregels voor Zandvoortse horeca voor (nog) betere veiligheid. Met deze nieuwe huisregels moet de veiligheid voor horecamedewerkers en de gasten verder verbeteren.