Isoleert u mee? Breng uw energiekosten omlaag

Muur isoleren

Met de hoge energieprijzen loont het nog meer om uw huis te isoleren. Een goed geïsoleerd huis verbruikt minder energie. En dat scheelt geld! We organiseren samen met Bloemendaal, Haarlem en Heemstede en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie. Doet u mee?

Inwoners kunnen tegen een goede prijs dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en isolerend glas laten aanbrengen. We werken samen met betrouwbare partners. Zo zijn er in deze isolatieactie afspraken gemaakt over maximale levertijd en kosten.

Subsidie 

Isolatiemaatregelen verdienen zich snel terug. En extra interessant: u ontvangt tot wel 30% rijkssubsidie als u kiest voor minimaal twee isolatiemaatregelen. Het gaat dan om isolatie van de spouw, dak, gevel, vloer of glas. Of isolatie in combinatie met een (hybride) warmtepomp of zonneboiler. Op rvo.nl staat alle informatie.

Zo werkt de actie

Samen met geselecteerde isolatiebedrijven is een aanbod op maat gemaakt. Deze bedrijven komen gratis en vrijblijvend langs voor het maken van een offerte.

Inschrijven: de actie loopt van 17 oktober t/m 31 december 2022. Inschrijven kan via: www.isoleermee.nl

Aanbod op maat: een vakman van een isolatiebedrijf neemt contact op om bij u thuis te komen kijken. Hierna ontvangt u een offerte op maat. Uitvoering: na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. Of u besluit om de offerte niet te tekenen: u zit nergens aan vast. 

Webinar terugkijken

Wilt u meer weten over isoleren? Bekijk dan het webinar over woningisolatie. Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over isolatiemaatregelen, materialen en de subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Meer informatie

Met vragen kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, telefoon: 023-204 1033 of via e-mail: info@duurzaambouwloket.nl