Uw woning stap voor stap energiezuinig met hulp van expert

raadhuis- Balie,

We organiseren elke maand op het raadhuis een spreekuur over het energiezuinig(er) maken van de eigen woning. Maak gratis een afspraak met een expert van het Duurzaam Bouwloket.

Uw huis energiezuiniger maken zorgt voor een lagere energierekening, meer comfort en vaak een hogere woningwaarde. Maar waar te beginnen? Wat zijn de beste maatregelen? Welke subsidies zijn beschikbaar? De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket beantwoorden al uw vragen over het energiezuinig maken van uw woning.

Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijk en professioneel energieloket. U kunt hier terecht met alle vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en het opwekken van energie.

Een adviseur van het Duurzaam Bouwloket adviseert u tijdens een persoonlijk gesprek over wat u kunt doen om uw woning stap voor stap energiezuinig, comfortabeler en aardgasvrij te maken. Het gesprek is gratis en duurt ongeveer een half uur.

25 januari eerste spreekuur

Het eerstvolgende spreekuur van het Duurzaam Bouwloket vindt plaats op 25 januari 2024 van 17.00 tot 20.00 uur in het raadhuis van Zandvoort aan de Swaluëstraat 2. Aanmelden is nodig en kan op de website van Duurzaam Bouwloket

Kunt u niet op 25 januari of zijn er geen plekken meer vrij? Dan kunt u zich ook aanmelden voor een van de andere data, altijd op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur: 29 februari, 21 maart, 18 april, 30 mei, 27 juni, 26 september, 24 oktober, 21 november en 19 december.