Uitvaartzorgcentrum

Op de begraafplaats staat een multifunctioneel gebouw, met daarin de aula voor het houden van een afscheidsdienst en een uitvaartcentrum voor het opbaren van overledenen

Ook bestaat de mogelijkheid om de aula te gebruiken voor een dienst, voorafgaand aan een crematie. Voor meer informatie kunt u terecht bij de beheerder tussen 9.00 en 12.00 uur,  telefoonnummer 14 023 (gemeente Zandvoort).

Aula begraafplaats Zandvoort

Het uitvaartcentrum is een gezamenlijk initiatief van Onderling Hulpbetoon en Uitvaartcentrum Haarlem.

Het uitvaartcentrum is eenvoudig maar sfeervol ingericht. Nabestaanden en belangstellenden worden ontvangen in de ontvangstruimte en kunnen in een aparte rouwkamer afscheid nemen van de overledene.
Het uitvaartcentrum beschikt over 2 rouwkamers waar overledenen kunnen worden opgebaard voor afscheid en rouwbezoek. Bij het rouwbezoek wordt altijd gezorgd voor koffie en thee (gratis). Belangstellenden worden op een vriendelijke en warme manier ontvangen en begeleid naar de rouwkamer. Onze medewerkers zijn opgeleid om de bezoekers op hun gemak te stellen, zodat ze met een goed gevoel afscheid kunnen nemen van hun dierbare in een warme en stijlvolle omgeving.

Onze uitvaartverzorgers kunnen u vrijblijvend informeren over het Uitvaartzorgcentrum en staan altijd voor u klaar voor het verzorgen van de uitvaart. Het telefoonnummer van het Uitvaartzorgcentrum is 023 571 32 78.

Meer informatie vindt u op de website van Ename Uitvaartzorg.