Duizenden wandelaars, fietsers en hardlopers

Lopers op het strand

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 maart leggen duizenden sportievelingen wandelend, fietsend en hardlopend een parcours af over het circuit, het strand, de duinen en het centrum van ons dorp.

Op zaterdag 23 maart lopen wandelaars de 30 van Zandvoort. Op zondag 24 maart staat de Omloop van Zandvoort voor fietsers en de Zandvoort Circuit Run voor hardlopers op het programma. 

Wilt u dat weekend met de auto op pad, houd dan rekening met extra reistijd. Tussen 11.30 en 15.30 uur is Zandvoort alleen bereikbaar via de N201 Zandvoortselaan, omdat de N200 Boulevard Barnaart tussen Bloemendaal en Zandvoort is afgesloten voor verkeer.

Parcours

Ook worden in het dorp een aantal straten afgesloten die onderdeel uitmaken van het parcours. Woont u binnen het parcours en wilt u Zandvoort deze dagen met de auto verlaten? Dan adviseren we u om uw auto voor de afsluiting buiten het parcours te parkeren. Informatie over welke straten op welk moment zijn afgesloten vindt u in de folder van de organisatie.

Toejuichen

Wethouder Lars Carree: “Of u nu zelf deelneemt aan een de evenementen, of dat u de vele deelnemers aanmoedigt. Samen zijn wij het visitekaartje van ons dorp en kunnen we laten zien hoe mooi Zandvoort is, ook buiten het bekende strandseizoen.” Komen de wandelaars, fietsers of hardlopers langs uw huis? Versier dan uw straat, hang de vlag uit, maak muziek en juich de deelnemers het laatste stukje naar de finish toe.