Over deze website

Algemeen

Zandvoort.nl is de website van de gemeente Zandvoort. Deze website is bedoeld voor inwoners van Zandvoort en andere mensen die iets van de gemeente nodig hebben. Om zaken met de gemeente te regelen en informatie te vinden die daarbij nodig is.

Wat u moet weten

Bij het maken en onderhouden van deze website zorgen we ervoor dat de informatie actueel, correct, bruikbaar en toegankelijk is voor iedereen en voldoet aan de wettelijke regels voor overheidscommunicatie.

Op zandvoort.nl verwijzen we ook door naar andere websites van partijen die een deel van de gemeentelijke dienstverlening uitvoeren. En naar platforms die een bepaalde specifieke functie hebben, zoals participatie in de buurt.

Toegankelijkheid en privacy

  • Hoe we ervoor zorgen dat deze informatie toegankelijk is en blijft: toegankelijkheid
  • Welke persoonsgegevens we van u vastleggen en hoe we zorgvuldig en vertrouwelijk met deze gegevens omgaan: privacy

Reageren

Wij horen graag van u als de informatie op deze website niet begrijpt, niet goed en gemakkelijk kunt gebruiken of als u vastloopt in een formulier. Mail dan naar info@zandvoort.nl

Kwetsbaarheid melden

Ontdekt u een zwakke plek of kwetsbaarheid in een van onze digitale systemen of op deze website, meld dit dan aan de Informatie Beveiligingsdienst (IBD). Het maken van zo'n melding heet Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD).

Wij bekijken samen met de IBD het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.