Kinderen mogen zelf speelplekken ontwerpen

Speeltuin

Op 4 plekken in ons dorp worden deze zomer speelplekken opnieuw ingericht. En daarvoor vragen we u en uw kinderen mee te denken. Geef nu jullie verlanglijstje door!

De 4 plekken die we nu samen met jullie willen ontwerpen zijn: Schelpenplein, Helmersstraat, Secretaris Bosmanstraat en Martinus Nijhofstraat. Tot 15 maart kunt u via de projectpagina een verlanglijstje invullen.

Vragensessies

Misschien hebt u vragen of wilt u een reactie geven? Hiervoor organiseren we 2 sessies. Op maandag 11 maart online via MS Teams en op woensdag 13 maart op locatie. De tijden per speelplek en de link naar de online sessie vindt u via de projectpagina.

Flitsontwerp

De wensen op de verlanglijstjes en de uitkomsten van de vragensessies, online en op locatie, worden gebruikt tijdens ‘flitsontwerpsessies’. Tijdens deze online bijeenkomsten op maandag 18 en dinsdag 19 maart richten we samen met u en de kinderen de speelplek in. De tijden per speelplek en de link naar de online sessie vindt u via de projectpagina.

Na de ontwerpsessie wordt een mooie tekening van het ontwerp gemaakt. Daarna wordt meteen alles besteld en binnen een paar maanden geleverd. De opknapbeurt van de 4 speelplekken staat op de planning voor juli 2024.