Trouwambtenaar van de gemeente kiezen

Algemeen

U kunt uw huwelijk of geregistreerd partnerschap laten sluiten door 1 van onze trouwambtenaren. U geeft uw voorkeur door als u uw trouwdatum en locatie meldt. Of geef dit op een ander moment door via de mail, uiterlijk 6 weken van tevoren.

Wat u moet weten

Als u kiest voor een persoonlijke ceremonie, maakt de trouwambtenaar 1 maand van tevoren met u een afspraak om de dag en uw wensen met u door te spreken.

Onze trouwambtenaren

Anita van Marle

"Ik vind niets leuker dan bijdragen aan 1 van de mooiste dagen van jullie leven. Empathie en enthousiasme zijn mijn kernwaarden en ik geniet van de liefde tussen mensen."

Arma Klaasen

"Iedereen is anders en daarom is het voltrekken van een huwelijk zo fantastisch om te mogen doen."

Jaap Bonkenburg

“Een feestelijke dag waarop van alles gebeurt. Van verwachte tot onverwachte zaken. Ik zorg voor een zowel plechtige als ontspannen sfeer. Met ruimte voor een (glim)lach.”

Marianne van Holten

"De mens zelf is mijn grootste inspiratiebron. In de ceremonie zet ik jullie liefde centraal. Dat gebeurt met een gulle lach en soms een enkele traan. Altijd zoals het bij jullie past. "

Yve Brouwers

"Mijn stijl is persoonlijk, vlot, warm en met humor. Elk huwelijk heb ik de vraag gekregen van familie en gasten: 'Kende je hen al?'"

Monique Café

"Ik zorg samen met jullie voor een persoonlijke, gezellige, liefdevolle, grappige en unieke ceremonie. Met een lach en soms een traan. Het is altijd een onvergetelijk moment."

Silvana Versteege

"Heerlijk trouwen op of vlakbij het strand. Ik vind het superleuk om bruidsparen te leren kennen en ervoor te zorgen dat hun ceremonie verloopt zoals zij dat graag willen. "