Wie wil op de foto?

vrouw laat hond uit

We zijn op zoek naar mensen uit Zandvoort die graag op de foto willen voor de beeldbank van de gemeente!

We willen graag echte Zandvoorters laten zien, van jong tot oud. Denk aan foto's van mensen die op het strand zitten, de hond uitlaten, hardlopen of skaten. Ook willen we beelden van opa en oma met kinderen in de speeltuin, mensen die boodschappen doen in de buurt. Of gewoon op straat of op de boulevard wandelen.

Zandvoort is een dorp met verschillende bewoners, en dit willen graag laten zien in de foto's. Daarom zoeken we mensen van alle leeftijden en achtergronden. Iedere Zandvoorter kan zich aanmelden!

Zo meldt u zich aan

Stuur een e-mail naar redactie@zandvoort.nl met uw contactgegevens, een foto en wat informatie over uzelf. Laat bijvoorbeeld weten op welke dagen u beschikbaar bent en waar u woont in Zandvoort. Hebt u een hond die ook op de foto kan, of bent u vaak aan het hardlopen of skaten? Laat het ons weten. Als u zich met een rollator, scootmobiel of in een rolstoel door het dorp beweegt, horen we dat ook graag. We houden hier rekening mee bij de fotoafspraak.

Vindt u het leuk om samen met anderen op de foto te gaan, zoals vrienden, kinderen, partner, gezin, opa of oma? Laat het ons dan ook weten.

Een mooie fotoshoot, waarvan u natuurlijk digitaal de foto’s krijgt waar u zelf op staat! 

Zo gebruiken we de foto's

De foto's komen in de beeldbank van de gemeente Zandvoort. Ze worden gebruikt voor verschillende communicatiemiddelen, zoals berichten op de website, sociale media of bij rapporten. Soms worden ze ook meegestuurd bij een persbericht van de gemeente, maar alleen voor dat specifieke bericht. We mogen de foto's maximaal 5 jaar gebruiken, daarna worden ze gearchiveerd.

Toestemming

We vragen alle modellen om een toestemmingsverklaring te ondertekenen. Als u niet meer wilt dat uw foto wordt gebruikt, kunt u de toestemming altijd intrekken. Naast de digitale foto’s ontvangt u ook een VVV-bon.