Blijf op de hoogte met de BouwApp

Geen doorgang vanwege bouwwerkzaamheden

Er gebeurt veel in het dorp. Veel grote bouwprojecten gaan binnenkort beginnen of zijn al begonnen. Die projecten zullen enkele jaren duren. Dit heeft als gevolg dat er op verschillende momenten afsluitingen, afzettingen en aanpassingen in de verkeerssituatie nodig zijn en (geluids)hinder kan ontstaan. In de BouwApp kunt u zien wat er in uw straat of buurt speelt.

De Watertoren gaat deze maand in de steigers. Villa Maris wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen. Ook de openbare ruimte op het Watertorenplein krijgt een nieuwe inrichting. Dit heeft effect op de omliggende straten. De Marisstraat wordt afgesloten en parkeerplekken zullen tijdelijk verdwijnen.

In Nieuw Noord wordt er momenteel gewerkt aan de inrichting van het bouwterrein in de Keesomstraat. Als onderdeel van de eerste fase van het groot onderhoud komt er nieuwe riolering. 

Handig

De BouwApp is een handige manier om op de hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen. En om te weten wat u kunt verwachten aan overlast en hinder. U ontvangt snel en gemakkelijk updates over de ontwikkelingen van bouwprojecten in uw buurt. Kleine acties en tijdelijke afzettingen worden direct via de BouwApp gedeeld.

Telefoon of website

U kunt de app voor uw telefoon downloaden (iOS en Android), maar er is ook een website voor de laptop of vaste computer: DeBouw.app. U hebt voor de BouwApp geen inloggegevens nodig. 

Kunt of wilt u de BouwApp niet gebruiken? Bel dan 14 023 met uw vraag over de werkzaamheden in uw buurt. 

Alle grote afsluitingen en werkzaamheden waarvan veel hinder wordt verwacht worden ook gedeeld op de website van gemeente Zandvoort, zoals op de projectpagina’s van de Watertoren en Nieuw Noord.