Informatieavond plannen Badhuisplein

Afbraak Badhuisplein

Op dinsdagavond 19 maart 2024 organiseren we een informatieavond over de bouwplannen voor het Badhuisplein. U bent van harte welkom.

Update: 18 maart 2024

Het Badhuisplein is een centrale plek in het dorp. Het is ook de overgang van het centrum van het dorp, via de Kerkstraat, naar de boulevard. Het is belangrijk dat het een plek wordt voor bewoners én bezoekers van Zandvoort. Een plek die het hele jaar door prettig is, en redenen biedt om er te komen.

Flinke opknapbeurt

We willen van het Badhuisplein een mooie plek maken met nieuwe gebouwen, ruimte voor winkels, horeca en woningen. Het plein zelf krijgt een flinke opknapbeurt. Inmiddels zijn onze plannen ver genoeg uitgewerkt om ze met u te kunnen delen. Daarom nodigen wij u graag uit voor een informatieavond:

Sessie 1: 19.30 - 20.45 uur, inloop vanaf 19:00 uur
Sessie 2: 20.45 - 22.00 uur, inloop vanaf 20.30 uur
In allebei de sessies wordt dezelfde informatie gedeeld.

Datum: 19 maart 2024
Locatie: De Haven van Zandvoort

Programma

Tijdens deze avond presenteren wij het stedenbouwkundig plan. Met daarin plannen voor het hotel, het woongebouw, het plein en de voorzieningen. Na de presentatie gaan we met elkaar in gesprek over de voorstellen voor het nieuwe Badhuisplein. We willen graag weten wat u van de plannen vindt.

Aanmelden

Komt u naar de bijeenkomst? Laat het ons weten door u aan te melden via badhuisplein@zandvoort.nl. Geef ook aan bij welke sessie u aanwezig wilt zijn. Kijk voor meer informatie op de projectpagina Ontwikkeling-badhuisplein