Nieuws en mededelingen

Nieuws

 • Informatie over besluiten tijdens Formule 1

  Op 25, 26 en 27 augustus 2023 komt de Formule 1 naar Zandvoort. Om ons dorp klaar te maken voor de ontvangst van meer dan 100.000 bezoekers, zullen er een paar dingen anders zijn dan dat u gewend bent.

 • Injecties tegen iepziekte

  In de maanden mei en juni start Spaarnelanden met het injecteren van iepen tegen de iepziekte. De iep is een boom die goed tegen de zoute zeelucht bestand is en maakt daarom al eeuwen onderdeel uit van het straatbeeld in Zandvoort. De laatste jaren worden steeds meer iepen ziek door een agressieve schimmel.

 • Informatiemiddag project Watertoren

  Binnenkort starten de bouwvoorbereidingen van het project De Nieuwe Watertoren en Villa Maris. Donderdag 25 mei 2023 vindt een informatiemiddag plaats voor omwonenden en belangstellenden.

 • Spartan Race door de straten van Zandvoort

  In het weekend van 20 en 21 mei 2023 vindt in Zandvoort de Spartan Race plaats. Ongeveer 2700 deelnemers leggen tijdens verschillende races een parcours af met tot wel 42 obstakels. De start van het evenement is op het Gasthuisplein. De finish voor alle afstanden is op het Badhuisplein.

 • Informatiebrief over parkeerbeleid verstuurd

  Parkeren in Zandvoort verandert vanaf 1 juli 2023. Deze week ontvangt u hierover een informatiebrief. Hierin staat onder andere wat er uit de evaluatie van het parkeerbeleid is gekomen.

RSS feed Nieuws

RSS feed Nieuws